OX2 Biogas blir Biond

Vi har antagit en av vår tids största utmaningar – omställningen till en hållbar avfallshantering. När vi utvecklar vår verksamhet inom cirkulär bioekonomi gör vi det med ett nytt namn och utseende, men med samma glädje och grundtanke. Att driva utvecklingen mot ett hållbart samhälle genom att ta tillvara på avfallet som en värdefull resurs.

De senaste åren har vi lyft affärsmässigheten i vår bransch till nästa nivå och jobbat aktivt för att hitta nya affärsidéer och möjligheter för det biologiska avtalet. Med en total årlig produktion om cirka 90 GWh biogas och 200 000 ton biogödsel är vi idag en av de största biogasproducenterna i Sverige och har kommit en bra bit på vägen mot en hållbar avfallshantering.

 

Idag byter vi namn från OX2 Biogas till Biond. Följ oss på resan.

Läs vidare

Peter Forhaug tillträder som ny vd för Biond

Bionds styrelse har utsett Peter Forhaug till ny vd för Biond. Han blir ansvarig för att ytterligare förstärka verksamheten och driva företagets satsning inom cirkulär avfall...
Läs mer

Biogasutredningen:
Mer stöd till svensk biogas

Biogasmarknadsutredningen lämnades till energiminister Anders Ygeman i slutet av december förra året. Utredningen föreslår ett nytt och utvecklat stödsystem som syftar till a...
Läs mer

Anna Stahlin Granath

Är du journalist eller representerar media? Kontakta gärna Anna Stahlin Granath med din förfrågan via telefon eller mail nedan.